U trendu

Potresi mozga i prelom lobanje: Potukli se svatovi na svadbi u Leskovcu

Lekari Urgentnog centra leskovačke Opšte bolnice u nedelju, 16. februara, zbrinuli su dva pacijenta povređena tokom svadbe u Sat mahali u Leskovcu. Tuča se dogodila nešto pre 20 časova, u Sutjeskoj ulici, i u njoj su, prema navodima iz policije, učestvovala četiri muškarca, od kojih su dvojica zadobila lakše odnosno teške povrede.

Kako saznaju Novosti, B. M. (53) je sa teškim povredama glave upućen na dalje lečenje na Neurohiruršku kliniku u Nišu. On je, prema rečima lekara, imao potres mozga i prelom čeonog dela lobanje, a posle ukazane pomoći i obavljene kompletne dijagnostike upućen je u niški Klinički centar.

Iste večeri lekarima se javila još jedna osoba koja je tvrdila da je povređena na svadbi odnosno van prostorija u kojima je organizovano veselje.

Prema nezvaničnim informacijama, radi se o Z. B. (38) koji je u Urgentni centar primljen sa potresom malog mozga i oguljotinom na levoj strani glave i on je posle ukazane pomoći pušten na kućno lečenje. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja remećenja javnog reda i mira.

U bolnici kažu da je iste večeri pomoć njihovog osoblja zatražila i R. I. (43) koja je takođe imala povredu mozga zbog udarca u glavu. Ona je, međutim, tvrdila da je povređena dan ranije, ali na istom svadbenom veselju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar