U trendu

Povodom posete Kurca, austrijska zastava širom BGD

BEOGRAD – Povodom predstojeće zvanične posete austrijskog kancelara Sebastijana Kurca Srbiji, Grad Beograd će u znak dobrodošlice osvetliti nekoliko javnih zdanja bojama austrijske zastave, dok će se u užem centru prestonice, na pojedinim pristupnim saobraćajnicama, stubovima javnog osvetljenja i u reonu Palate „Srbija“ vijoriti austrijska i srpska zastava.

Kako je saopšteno iz JKP“Javnog osvetljenja“ Beograd, povodom posete Sebastjana Kurca, Grad će iskazati srdačnu dobrodošlicu kolorizovanjem Palate Albanija, Brankovog i Mosta na Adi bojama austrijske zastave u noći između 4. i 5. septembra.

Kako se dodaje u saopštenju, sa stubova javnog osvetljenja u užem centru Grada, pristupnim saobraćajnicama aerodromu Nikola Tesla i u reonu Palate Srbija vijoriti zastave Republike Austrije i Republike Srbije.

Predmetne radove izvode ekipe JKP“Javnog osvetljenja“Beograd.

U saopštenju se dodaje da je razvojem infrastrukturnih multilateralnih mreža, Grad Beograd u mogućnosti da unapredi komunikaciju i uz pomoć digitalnih tehnologija se oglasi na specifičan način.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar