U trendu

Pronađeno telo devojke u automobilui na Novom Beogradu

BEOGRAD – Posle višesatne potrage policija je večeras pronašla telo 28-godišnje devojke u automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici na Novom Beogradu, javljaju beogradski mediji.

Telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je devojka ubijena.

Osumnjiceni za pokušaj skrivanja tela preminule devojke su uhvaćeni u blizini stana u koji je policija prethodno upala, zbog prijave stanara da se od juče oseća neprijatan miris, prenosi Alo.rs.
Kako je prethodno rečeno Tanjugu u MUP-u, policija sprovodi istragu po prijavi da se u Bloku 63 na Novom Beogradu dogodilo ubistvo žene.
Kako je navedeno, telo žene nije pronađeno u stanu, ali ima indicija da se ubistvo dogodilo.
Beogradski mediji preneli su da policijska vozila kruže okolnim ulicama, a ispred zgrade u Nehruovoj ulici se nalaze policijska kola i forenzičari.
Policija nije pronašla telo u stanu u Gandijevoj, ali je pronađeno telo devojke (28) u automobilu parkiranom u Nehruovoj ulici, preneo je Telegraf.rs.

„Operativnim radom policije saznali su koji je stan u pitanju. Kada su upali u taj stan, pronađeni su tragovi krvi, ali čini se da je sve brisano varikinom, kako bi tragovi bili uklonjeni“, rekao je izvor „Telegrafa“.

Telo devojke je pronađeno nakon nekoliko sati u automobilu parkiranom u Nehurovoj ulici. Poslato je na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je ubijena.

Kako navodi Alo, uhapšeni su policiji rekli da se devojka predozirala narkoticima, te da su pokušali da sakriju njenu smrt.

Forenzicari uzimaju sve tragove koji bi mogli da razjasne šta se dogodilo. Takode se istražuje da li je smrt izazvana nasilno.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.