U trendu

Radnik Parking servisa obija auto, pa ka kači na pauka (Video)

Radnik Pauk službe JKP „Parking servis“ snimljen je kako obija „juga“ kako bi ga pomerio sa parking mesta i ubacio na pauka. Za sada neimenovani radnik je suspendovan sa posla.

Odluka o suspenziji radnika je doneta nakon što se na YouTube 5. juna pojavio snimak napravljen najverovatnije na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, a na kome se vidi radnik pauk službe kako obija i potom pomera „juga“.

Na snimku se vidi kako radnik obučen u crvenu majicu otvara vrata automobila, ulazi i izbacuje ga iz brzine kako bi mogao da ga pomeri sa parkinga, prenose srpski mediji.

Ovaj radnik „Parking servisa“ potom piše prijave koje stavlja na vetrobransko staklo i fotografiše „juga“, nakon čega ga polako odgurava sa parkinga kako bi ga prikačio na pauka.

Portparol „Parking serivsa“ Radovan Jeknić kaže da su u tom preduzeću videli snimak i da je već naređeno da se radnik suspenduje do kraja istrage o celom slučaju.

Posle odgledanog snimka „NS Parking servis obija automobile“, direktor je odmah suspendovao radnika i protiv njega će biti podneta prijava. Nakon završetka zakonskog procesa biće poznate i druge konkretne mere, ako se pokaže da je radnik kriv i da je na silu otvarao automobil. Stav preduzeća je da niko ne sme da narušava ugled firme i radnika koji na pošten račun zarađuju hleb, kao i da smo mi gradsko preduzeće i da svi radnici na neki način sve vreme predstavljaju i Novi Sad“, navodi Jeknić.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar