U trendu

Radojičić: Surčin perspektivna opština

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je danas prostorije gradske opštine Surčin i ambulantnu stanicu koja je nedavno dobila novi rendgen i mamograf koji će, kako je najavio, uskoro početi sa radom.

Gradonačelnik je novinarima rekao da je povod današnje posete opštini Surčin bio da sa predsednikom, rukovodstvom i građanima razgovara o problemima, ali i o svemu dobrom što je urađeno.

Naveo je da je opština Surčin izuzetno perspektivna i da ima ogroman potencijal za dalji razvoj.

Tokom posete, kaže, bilo je reči o problemima, a jedan od njih je da u opštini Surčin fali veliki broj mesta u vrtićima.

Do kraja godine u Boljevcima će se otvoriti vrtić za 80-oro dece, najavio je gradonačelnik i dodao da će se u prvoj polovini sledeće godine raditi adaptacija jedne škole u okviru koje će biti vrtić za oko 200 mališana.

„Na taj način verujem da ćemo značajno doprineti rešavanju tog problema“, istakao je Radojičić.

Naglasio je da rukovodstvo opštine na dobar način vodi opštinu i brine o svojim građanina i dodao da je Grad tu da im i u narednom perodu pomogne.

Predsednik opštine Surčin Stevan Šuša zahvalio je gradonačelniku na poseti i pomoći koju je pružio toj opštini i izrazio zadovoljstvo što je ambulantna stanica u Surčinu dobila mamograf i rendgen.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.