Rekonstruisani sportski tereni u Mirijevu

BEOGRAD – Rekonstruisani sportski tereni na Stojčinom brdu u beogradskom naselju Mirijevo poboljšaće svakodnevni život za skoro 50.000 Beograđana koji žive u tom dela grada, ocenio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Sportski kompleks u naselju Mirijevo u opštini Zvezdara čini pet različitih terena, a planira se i izgradnja vrtića, treći sportski teren i rekonstrukcija prostora mesne zajednice koji će predstavljati prostor za kulturu.

Vesić je tokom obilaska rekonstruisanih terena, kazao i da će u tom naselju biti prva linija metroa za čiji je završetak gradnje, prema ranijim najavama, planirana za 2028. godinu.

„Uz metro, građani tog dela grada živeće u boljim uslovima“, kazao je Vesić.

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić istakao je da je ta opština jedna od retkih s pozitivnim prirodnim priraštajem, a da dobra sinergija i podrška grada doprinosi poboljšanju kvaliteta života njenih stanovnika.

„Kompleks terena su građani tražili, a mi smo uz pomoć grada i JKP Zelenilo to omogućili kako bi na kvalitetan način provodili vreme“, rekao je Jeremić.

Dodao je da se iz budžeta opštine izdvajaju sredstva za još terena i igrališta i navodi da je briga za najmlađe najveća investicija za budućnost.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.