U trendu

Rekonstrukcija puta u obrenovačkom naselju Jezerski vis

OBRENOVAC – U obrenovačkoj mesnoj zajednici Mislođin u toku su radovi na rekonstrukciji putne deonice u naselju Jezerski vis koja će, nakon asfaltiranja, postati prohodna za saobraćaj i kao takva alternativni pravac za motorna vozila, u slučaju vecih saobraćajnih gužvi na glavnim saobraćajnicama.

Rekonstrukcijom je predviđeno da se uradi proširenje puta i asfaltiranje, navodi se na sajtu opštine Obrenovac i podseća da je reč o važnom putu jer povezuje sa leve strane Barič, a sa desne Jasenak.

Direktor obrenovačkog JKP „Vodovod i kanalizacija“ Branko Matić kaže da je u narednom periodu, u okviru projekta „Čista Srbija“ koji je pokrenula Vlada Srbije, planirana izgradnja nedostajuće infrastrukture širom mesne zajednice Mislođin.

„Gradska opština Obrenovac u ovom trenutku učestvovaće u projektu, ulaganjem 35 do 40 miliona dinara. Jedan od prioriteta kada je izgradnja kanalizacione mreže u pitanju jeste mesna zajednica Mislođin, gde će se radovi obavljati pre svih u naselju Kovančini, a potom na putu ka Stepojevcu“, naveo je Matić.

Dodao je da će se osim mesne zajednice Mislođin, u okviru pomenutog projekta raditi na izgradnji kanalizacione mreže u naseljenim mestima mesnih zajednica Barič, Zvečka, Brgulice i naseljenim delovima mesnih zajednica Mladost i Krtinska.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.