najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

RTS ponavlja konkurs za direktora televizije

Upravni odbor Radio-televizije Srbije danas nije izabrao nijednog kandidata koji su se kandidovali za direktora Televizije Srbije, a  doneta je odluka o raspisivanju novog konkursa za tu funkciju.

Kako je saopšteno nakon sedice Upravnog odbora, za vršioca dužnosti direktora Televizije Srbije imenovan je Ilija Cerović, glavni i odgovorni urednik Obrazovno-naučnog programa Televizije Srbije.

Upravni odbor, na predlog generalnog direktora, nije imenovao glavnog i odgovornog urednika Prvog programa Radio Beograda, kao ni glavnog i odgovornog urednika Drugog programa Radio Beograda, već je doneo odluku o raspisivanju novog konkursa za ova dva mesta. 

U međuvremenu će poslove vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa Radio Beograda obavljati Đorđe Vlajić. Za vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika Drugog programa Radio Beograda postavljena je Jasmina Zec.

Za glavnog i odgovornog urednika Trećeg programa Radio Beograda izabran je Predrag Šarčević, koji je i do sada obavljao ovu dužnost.

Za glavnu i odgovornu urednicu radio programa „Beograd 202“ izabrana je Snežana Grujić, dosadašnja zamenica glavnog i odgovornog urednika “dvestadvojke”.

Ponovljeni konkursi biće raspisani u narednih desetak dana.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike