U trendu

SANU o napadima na akademika Teodorovića: Reč je o negiranju njegovog integriteta i ličnosti

Izvršni odbor Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) saopštio je danas da „sa velikim negodovanjem“ prati medijske napade na akademika Dušana Teodorovića, navodeći da se „ne radi o sučeljavanju sa političkim mišljenjima koje on slobodno iznosi u javnost, već o negiranju njegovog integriteta i ličnosti“.

„Predlažemo da se svi, umesto u takmičenju u inteligenciji, što smatramo pokušajem dosetke, posvetimo svakodnevnom takmičenju u pristojnosti, koja nam bojimo se, u ovom trenutku više nedostaje od pameti“, stoji u saopštenju.

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović je u otvorenom pismu, koje se nekoliko dana u celosti čita u informativnom programu tog medija, izmedju ostalog, Teodorovića nazvao „najglupljim i najnetalentovanijim medju akademicima svih akademika“ nakon što je, kako se navodi, ovaj akademik SANU pozvao na rušenje zgrade Pinka bagerom.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    Pink.Z.Mitrovic,Informer,D.Vucicevic,Kurir ..itd sve su to neciji „akademici Daju sebi za pravo da o svemu i svakome sude a u i pitanju je samo njihova borba za opstanak. U svakoj drugoj sredini-pristojnoj za njih nema mesta. Neko je svojevremeno rekao: Ne dam Loncara…. i tacka

Napišite komentar