U trendu

Saobraćajne nezgode i požar, najviše kovid pacijenata

BEOGRAD – U Beogradu se tokom protekle noći dogodilo više saobraćajnih nezgoda i jedan požar u kojima nije bilo teže povređenih, a najviše posla za medicinske ekipe bilo je sa kovid i hroničnim pacijentima.

Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći u 19:56 mušskarac (19), kod kafane Bitolj pao je sa motocikla i sa lakšim povredma prevežen je u Urgentni centar.

Nešto kasnije, u 21:47 dogodio se požar u ulici Vojvode Vlahovića 47 G, a jedna osoba zbrinuta je na licu mesta. Jutros u 02:01 došlo je i do saobraćajne nezgode na Ceraku, kada je u Jablaničkoj ulici, prema Vinoggradskom vencu, auto udario u banderu, a jedan muškarac (54) zadobio je lakše povrede.

Ukupno 22 dežurne ekipe do 6:00 ujutru imale 128 intervencija, od toga 11 na javnom mestu,a obavile i 48 interkliničkih prevoza kovid pacijenata, dok je sa kućne adrese do trijažnih centara bilo 17 transporta.

Takođe za pomoć su se javljali hronični pacijenti, koji su žalili na različite simptome, najviše hipertenzičari i psihijatrijski bolesnici, a povećan je bio i broj poziva astmatičara i kardiovaskularnih pacijenata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar