U trendu

Savski venac: Do 28. juna prijave penzionera za izlete

BEOGRAD – Opština Savski venac saopštila je danas da nastavlja sa besplatnim izletima za najstarije sugrađane, a ovog leta su u planu jednodnevni izleti i obilazak atraktivnih turističkih destinacija u Srbiji – Sremski Karlovci i Fruškogorski manastiri.

Prijave traju do 28. juna, svakog radnog dana od 8 do 15 časova, na brojeve telefona 011 / 3615-388 i 011 / 3615-389.

Tokom izleta penzioneri će imati priliku da uživaju u brojnim atrakcijama i obilasku znamenitosti i prepuste se čarima i lepotama ovog kraja.

Vojvođansku planinsku lepoticu nazivaju još i srpskom Svetom gorom zbog toga što na njenoj teritoriji ima više od 30 manastira, od kojih je 16 aktivno. Fruška gora danas predstavlja izuzetnu turističku atrakciju i privlači veliki broj domaćih i inostranih turista.

Briga o najstarijim sugrađanima ostaje jedan od prioriteta Opštine Savski venac koja i ove godine nastavlja sa besplatnim sadržajima za penzionere sa teritorije opštine.

Izleti su deo redovnih aktivnosti Opštine i tradicionalno se organizuju dugi niz godina sa ciljem da se slobodno vreme najstarijih sugrađana ispuni zanimljivim i kvalitetnim sadržajima, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.