U trendu

Sednica Skupštine grada u utorak 29. decembra

BEOGRAD – Predsednik beogradskog parlamenta Nikola Nikodijević zakazao je za utorak, 29. decembar, 26. sednicu Skupštine grada.

Pred odbornicima je Predlog plana detaljne regulacije za deo bloka između ulica Admirala Geprata, Kneza Miloša, Balkanske i Nemanjine, kao i Predlog plana detaljne regulacije dela područja između Ugrinovačke, Bačke ulice i Novosadskog puta.

Na dnevnom redu je i Predlog plana detaljne regulacije za područje zapadno od Ulice Bahtijara Vagabzade, Predlog plana detaljne regulacije fabrike kartona „Umka“, Predlog plana detaljne regulacije za deo objekata sistema vodosnabdevanja sa regionalnog vodovoda Makiš-Mladenovac za naselja Vrčin, Grocka, Begaljica, Mala Ivanča, Dražanj, Umčari, Pudarci, Kamendol i Brestovik.

Odbornici će odlučivati i o Predlogu plana detaljne regulacije dela Makiškog polja na teritoriji opštine Čukarica i o Predlogu plana detaljne regulacije za kompleks RATEL-a u Dobanovcima.

Na dnevnom redu sednice su i predlozi o izradi nekoliko planova detaljne regulacije od značaja za razvoj grada.

Sednica Skupštine Grada Beograda biće održana u Sava centru, uz poštovanje preporuka Gradskog zavoda za javno zdravlje o preventivnim merama, navodi se u saopštenju Gradske uprave.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.