U trendu

Škola sporta „Trči, skači, šutiraj“ u Beogradskom parku

BEOGRAD – Novootvoreni Beogradski park u okviru „Beograda na vodi“ danas organizuje malu školu sporta „Trči, skači, šutiraj“, prvu u nizu sportskih i zabavnih aktivnost za decu i njihove roditelje.

Novi park je danas zvanično otvoren za sve posetioce, a bogat sadržaj omogućiće zabavu uz brojne sportske igre, kao što su mali fudbal, košarka, stoni tenis, a za one najmlađe obezbeđen je prilagođen program za njihov uzrast.

Zelene površine i bezbedno kreiran prostor za mališane svakako će privući roditelje da svoju decu dovedu u Beogradski park i da se na dečijem igralištu zajedno s njima razonode.

Deca će u okviru male škole sporta biti podeljena u grupe prema uzrastu i imaće priliku da učestvuju u krosu, gde će isprobati svoje trkačke sposobnosti, ali i da uče plesne korake, uz obezbeđen muzički program.

Ukupna površina Beogradskog parka iznosiće 2,7 hektara, a juče je otvoren njegov prvi deo od 1,8 hektara.

U okviru parka nalazi se i staza za šetnju i džoging, stolovi za piknik, sezonsko klizalište i brojne druge zanimacije za decu i roditelje.

Mala škola sporta „Trči, skači, šutiraj“ danas će okupiti devojčice i dečake uzrasta od šest do 14 godina, od 11 do 14 časova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.