U trendu

Skupština Beograda 25. oktobra o porezu na imovinu i taksama, urbanizmu, komunalnom redu, GSP

Odbornici Skupštine Grada Beograda bi na sednici u utorak, 25. oktobra, trebalo da razmataraju više predloga odluka o porezu na imovinu, lokalnim administrativnim taksama i detaljnoj regulaciji delova nekoliko opština.

Pred odbornicima će biti Predlog odluke o izmeni Odluke o lokalnim administrativnim taksama i Predlog odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2023, preneo je Beoinfo.

Razmatraće i Predlog odluke o dopuni Odluke o visini stope poreza na imovinu, Predlog odluke o izmenama Odluke o određivanju zona na teritoriji Beograda, kao i Predlog odluke o izmenama Odluke o određivanju zona i najopremljenijih zona na teritoriji grada za utvrđivanje poreza na imovinu.

Na dnevnom redu sednice je Predlog izmene i dopune Plana detaljne regulacije za delove opština Novi Beograd i Voždovac, kao i predlozi odluka o izradi ili izmeni i dopuni planova detaljne regulacije za delove opština Zemun, Palilula, Zvezdara, Rakovica.

Odbornici će razmatrati Predlog odluke o izmeni Odluke o određivanju akustičkih zona na teritoriji grada, Predlog odluke o izmeni Odluke o Gradskoj upravi Grada, Predlog odluke o izmeni i dopunama Odluke o komunalnom redu i Predlog odluke o izmeni Odluke o komunalnoj inspekciji.

Pred odbornicima će biti i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na rebalans programa poslovanja Gradskog saobraćog preduzeća „Beograd“ za 2022. godinu

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar