U trendu

Sramno licitiranje za Ronaldovu traku, cena dostigla 1,2 milijarde dinara

Više od 1,2 milijarde dinara (skoro 11 miliona evra) vredela je tokom noći kapitenska traka Kristijana Ronalda koju je jedan dežurni radnik na stadionu uzeo i odlučio da je donira kako bi se pokrenula humanitarna akcija o kojoj sada izveštava čitava planeta, prenela je fondacija “Zajedno za život”.

Ponude su skakale vrtoglavo brzo tokom čitave noći sa osam miliona na deset u 22.45, sa 32 na 40 u 00.07, već tri minuta kasnije iznosila je čitavih 100 miliona dinara. Bilo je tu ponuda novih članova sajta, nekih drugih koji su imali dosta negativnih ocena, a bez obzira što sav donirani prihod ide u humanitarnu akciju za lečenje šestomesečnog Gavrila Đurđevića iz Kragujevca, neko je ipak želeo da se loše našali i sabotira jednu takvu humano delo.

Na aukcijskom sajtu posumnjali u istinitost ovih ponuda nakon što je cena brzo skakala tokom noći i na kraju došla do 1.280.000.170, a provera je pokazala da nije sve što je licitirano bilo istinito. Tako je suma značajno umanjena i sada iznosi nešto više od 6.000.000 dinara.

Poznato je da su ljudi u Srbiji često znali da se udruže i pomognu deci kojoj je pomoć zaista neophodna, pa ostaje nada da će i ova priča doživeti srećan kraj uz sve problematične momente koji su se u međuvremenu pojavili.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.