U trendu

Srbija se zabelela! Sneg na području Sjenice, Tutina, Kopaonika…

Na području Sjenice,Tutina, i Kopaonika pao je sneg, a zbog toga, kao i poledice koja se može javiti u jutarnjim i večernjim satima na ovim putevima obavezna je zimska oprema, saopštio je danas AMS S.

U saopštenju se navodi da je vožnja na putevima u Srbiji usporena zbog kiše koja i dalje pada u većini krajeva zemlje.

Mogući su povremeni zastoji u saobraćaj, a veća količina vode koja se zadržava na putu predstavlja dodatnu opasnost na deonicama gde ima rupa ili drugih oštećenja jer su popunjena vodom pa se ne vide.

Do 30. oktobra produžavaju se radovi, koji se izvode u vremenskom periodu od 7 do 17 časova, od petlje Bubanj Potok do petlje Vrčin, u

smeru Beograd – Niš. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna (brza) i vozna (srednja) saobraćajna traka.

Saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom smera Beograd – Niš i brzom preticajnom trakom smera Niš – Beograd.

Preporuka vozačima koji putuju ka Nišu je da koriste obilazni put koji vodi preko Avale ka Mladenovcu i naplatnoj stanici Mali Požarevac.

Od danas do 30. oktobra izvodiće se radovi na sanaciji leve kolovzne trake na državnom putu I A reda broj 1, kod petlje Bačka Topola, u smeru Novi Sad – Horgoš.

U toku radova saobraćaj na levoj kolovoznoj traci smera Novi Sad – Horgoš preusmeravaće se sa preticajne na voznu i zaustavnu traku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.