Sremska Mitrovica dobija novu osnovnu školu

SREMSKA MITROVICA – Dok se Srbija godinama suočava sa problemom manjka dece u osnovnim školama, pa se u manjim mestima neke škole i zatvaraju, u Sremskoj i Mačvanskoj Mitrovici, izgrađene su dve.

U Mačvanskoj Mitrovici prošle godine izgrađena je Osnovna škola „Dobrosav Radosavljević Narod“, a u Sremskoj Mitrovici u toku je gradnja Osnovne škole „Jovan Popović“.

(Tanjug)

5 komentara
 1. Anonimni

  To su već postojeće škole koje su se urušile. Vi sebe što nazivate novinarima, proverite prvo informacije i nemojte pisati gluposti.

 2. Endzi

  Mogli bi sagraditi nesto za siromasne beskucnike tokom zime

  1. Ogorčeni roditelj

   To je zaista dobro za ucenike u Macvanskoj Mitrovici s obziron da su deca pohađala nastavu u skoli koja je sagrađena od azbesta. I zaista ovo je stara vest. Hteo bih da skrenem paznju na ostale skole koje pripadaju Macvanskoj Mitrovici i koje su u očajnom stanju. Npr. Škola u Noćaju nema odgovarajuć sanitarni čvor i uslovi su užasni i po pitanju bezbednosti i po pitanju higjene. Od 21.10. svih osam razreda krenulo je u prvu smenu iako ima samo šest učionica….. zadnjih deset godina direktor skola obecava popravku ali ništa skoncentrisani su bili na skolu u Macvanskoj a za ostale skole malo po malo kad sta od novca pretekne… SRAMOTA JE DA DECA U 21 VEKU NEMAJU OSNOVNE USLOVE ZA ŠKOLOVANJE.

 3. Anonimni

  A ne kažete da će u tu jednu novu školu, spojiti dve sadašnje.

 4. Goca

  Mogli bi i jos jedan vrtic sagraditi

Napišite komentar