U trendu

SuperŠkola besplatno dostupna djacima

SuperŠkola. internet učionica za djake od 5. do 8. razreda osnovne škole, od septembra je besplatna za korišćenje.

SuperŠkola obuhvata preko 700 video lekcija iz 4 predmeta: srpskog, matematike, fizike i hemije, 1500 postupno rešenih zadataka, 1300 pitanja u okviru testova podeljenih po razredima, kao i testove za pripremu male mature.

Od septembra 2019. godine sve video lekcije moći će da se gledaju na SuperŠkola Youtube kanalu ( https://www.youtube.com/user/mojasuperskola ), kao i na redizajniranom sajtu www.superskola.rs  na kome ostaje većina postojećih funkcionalnosti, kao što su interaktivni periodni sistem elemenata, sažeta znanja iz matematike, video klipovi koji uče o tome kako se koristi računar i testovi za ispitivanje znanja.  

Kao pomoćno sredstvo za učenje, SuperŠkola je u proteklih šest godina pomogla hiljadama djaka u Srbiji da lakše savladaju gradivo.SuperŠkola je podrška u učenju ne samo deci, već i roditeljima, a pokazala se posebno korisna u slučajevima kada deca iz nekog razloga propuštaju redovnu nastavu.

Superškola internet učionica nosilac je nagrade za doprinos online edukaciji 2014. godine u organizaciji kompanije IT Awards i nagrade magazina PC Press „50 najboljih stvari na internetu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.