U trendu

Sutra promenljivo i malo toplije vreme

U Srbiji će sutra biti promenljivo vreme uz kraće sunčane intervale, a uveče na severu i u toku noći u ostalim krajevima očekuje se kratkotrajan sneg, saopštio je Reublički hidrometeorološki zavod.

Najniža temperatura od -6 do 1, a najviša od 3 do 8 stepeni Celzijusa, vetar slab i umeren zapadni i jugozapadni u toku noći u skretanju na severozapadni i u pojačanju.

U Beogradu će posle jutra sa slabim mrazom u toku dana biti promenljivo oblačno vreme, uveče sa kratkotrajnim snegom. Najniža temperatujra od -4 do -1, najviša oko 6 stepeni Celzijusa; vetar u toku noći u skretanju na severozapadni i u pojačanju.

U Srbiji će u utorak biti promenljivo i vetrovito vreme sa kratkotrajnim pljuskovima i vejavicama. U sredu uglavnom suvo sa temperaturom do 12 stepeni Celzijusa, a mešovite padavine i zahlađenje ponovo se očekuju u toku noći i u četvrtak.

U petak i za vikend učestala prolazna naoblačenja sa susnežicom i snegom, i maksimalnom temperaturom do 5 stepeni Celzijusa.

U Beogradu u utorak vetrovito i promeljivo vreme sa kratkotrajnim pljuskovima i vejavicama, u sredu suvo i toplije, u četvrtak ponovo mešovite padavine.

U petak i za vikend u Beogradu ponovo promenljivo vreme sa čestim prolaznim naoblačenjima i kratkotrajnom susnežicom i snegom, i temperaturom do 5 stepeni.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 30 januar 2023. godine:

Uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih zbog pogoršanja biometeorološke situacije. Oprez se savetuje astmatičarima i srčanim bolesnicima. Mogući su reumatski bolovi i poremećaj sna kao meteoropatske reakcije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar