U trendu

Teretnjaci na Batrovcima čekaju šest sati

Uslovi za vožnju na putevima u Srbiji su dobri, saopštio je AMS S. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, teretna motorna vozila se na izlazu iz zemlje na GP „Batrovci“ zadržavaju višesatno (oko šest sati).

Na graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Zbog izvođenja radova na izgradnji auto-puta E-75, od danas do 20. aprila u vremenskom periodu od 7-17 časova, doći će do izmene režima saobraćaja na državnom putu II A reda broj 258, deonica Leskovac – Vranje, na potezu Grdeličke Klisure, od motela Predejane do Caričine doline.

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila prema postavljenoj adekvatnoj saobraćajnoj signalizaciji, opremi i semaforima.

Danas od 12 časova počinju radovi na sanaciji nasipa kod mosta Beška, na delu državnog puta I A reda broj 1, leva strana auto-puta, smer Beorad – Novi Sad (silazak sa mosta Beška). U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, dok će zaustavna saobraćajna traka biti zauzeta.

Planirani rok završetka radova je 20. april.

Od 1. aprila počinju radovi na delu državnog puta I A reda broj 1, auto-put E-75, Beograd – Novi Sad, u zoni nove petlje Nova Pazova. U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu. Planirano trajanje radova je 30 dana, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Čišćenje i pranje naplatne stanice „Bubanj potok“ i mosta „Gazela“, koji se nalaze na delu puta I A reda (autoput E 75), planirano je u večernjim satima između 22 i 06 časova ujutru do 3. aprila.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar