U trendu

Tokom održavanja „Rakovičkog karnevala” u nedelju izmene na linijama JGP

BEOGRAD – Tokom održavanja manifestacije „Rakovički karneval“ u nedelju, doći će do izmena na pojedinim linijama javnog prevoza u nedelju, u periodu od 6:00 do 18:00 sati.

Kako je saopšteno iz Sekretarijata za javni prevoz u navedenom periodu doći će do obustave saobraćaja u Ulici patrijarha Joanikija, na delu od Ulice vidikovački venac, do zone raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava.

Vozila sa linija 23, 53, 59, 89, 504 i E2 će u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava do raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac saobraćati ulicom Pilota Mihaila Petrovića i ulicom Vidikovački venac i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije 534 će u oba smera od terminusa Cerak vinogradi saobraćati ulicom Cerski venac, Vidikovački venac (ulica koja spaja ulicu Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija) i dalje redovnom trasom. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište u internoj saobraćajnici koja povezuje ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija u smeru prema gradu, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar