U trendu

Turistička organizacija: Jermenija planira da uvrsti Srbiju u turističku ponudu

 Predstavnici turističke privrede i medija iz Jermenije boraviće u Srbiji do 11. maja da bi je upoznali i uvrstili u turističku ponudu, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije (TOS).

U toku posete, u organizaciji TOS-a i ambasade Srbije u Jerevanu, predstavnici turističke agencije „Relax Travel“ iz Jermenije i najpopularnijeg medija „The Voice of Armenia“ uverili su se, kako je navedeno, u visok kvalitet turističke ponude Srbije.

Gosti su obišli hotelske kapacitete, upoznali kulturno-istorijsko nasleđe, otkrili lepote Srbije od Beograda, preko Čačka do Zlatibora, uživajući u plovidbi kroz Ovčarko-kablarsku klisuru, vožnju gondolom na Zlatiboru i Šarganskom osmicom, ali i u lepotama i autentičnim ukusima Drvengrada gde su imali priliku da upoznaju i domaćina, reditelja, muzičara i pisca Emira Kusturicu. 

Oni su, kako je navedeno, potvrdili nameru da turističku ponudu Srbije uvrste u svoje programe i istakli da Srbija jeste nova destinacija za turiste iz Jermenije, ali da postoji potencijal za razvoj turizma između dve zemlje. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.