U trendu

TV „Palma plus“ snimila novogodišnji program

JAGODINA – Jagodinska televizija „Palma plus“ snimila je juče i noćas doček nove 2019. godine, na kome je nastupili oko 90 pevača, koji su otpevali preko 200 pesam koje će biti emitovane u noći 31. decembra na 1.janura i u reprizama dočeka.

Reč je o pevačima narodne i zabavne muzike, među kojima su bili , Haris Džinović, Keba, Đani, Radiša Urošević, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, a folk zvezda večeri bila je Svetlana Ražnatović Ceca.

Domaćin pevačima i orkestrima bio je vlasnik TV „Palme plus“ i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je dočekivao goste i pratio snimanje pušeći kubanski „cigaros cohiba“.

Snimanje je, uz bogatu trpezu i piće, kako to priliči novogodišnjoj noći, pratilo nekoliko desetina prestavnika političkog, privrednog, sportskog, kulturno obrazovnog i javnog života grada i Pomoravskog okruga, kao i sin ministra spoljnih poslova Ivice Dačića Luka, brojne novinarske ekipe…

Snimanje je obavljeno u Klubu „Tigar“ javnog preduzeća Zoološki vrt „Tigar“ u Jagodini.

Program će u novgodišnjoj noći preuzeti nekoliko TV stanica iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore, rečeno je Tanjugu u TV „Palma plus“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.