U trendu

U Beograd sleteli avioni preusmereni, zbog nevremena, na druge aerodrome

Zbog jakog nevremena koje je danas zadesilo Beograd, prema odluci avio-kompanija, došlo je do preusmeravanja pojedinih letova, saopštila je danas Tanjugu Služba za odnose sa javnošću AD Aerodroma Nikola Tesla.

Letovi iz Moskve, Pariza, Ciriha, Amsterdama i Minhena bili su preusmereni privremeno na druge aerodrome, ali usled poboljšanja vremenskih prilika, ovi avioni nastavili su svoje letove ka Beogradu i sleteli su na beogradski aerodrom.

Za sada, nema nagoveštaja da će doći do ponovnog preusmeravanja avio-saobraćaja sa aerodroma Nikola Tesla, navodi aerodromska Služba za odnose sa javnošću.

Operativne službe beogradskog aerodroma u saradnji sa kontolom letenja i Republičkim hidrometeorološkim zavodom prate vremensku situaciju, u cilju bezbednog i nesmetanog odvijanja avio-saobraćaja, kao i obezbeđivanja što većeg komfora putnicima.

Sve informacije o redu letenja zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 011/209-4444 ili na sajtu beogradskog aerodromawww.beg.aero , gde se podaci redovno ažuraju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar