U trendu

U Srbiji ujutro oblačno i maglovito, tokom dana malo toplije uz sunce

U Srbiji će ujutro biti oblačno i maglovito, a tokom dana malo toplije, sa sunčanim intervalima u zapadnoj i centralnoj Srbiji, kao i u delovima Vojvodine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura biće od minus jedan do četiri, najviša dnevna od sedam do 11 stepeni Celzijusa. Kiša se predviđa tokom noći na severu i zapadu, kao i ponegde u centralnim krajevima, a sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne Srbije, dok će vetar biti u skretanju na severozapadni.

U Beogradu će posle oblačnog, ponegde i maglovitog jutra, očekuje razvedravanje i toplije vreme sa sunčanim intervalima. Vetar će biti slab južni i jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura biće od nula do tri, a najviša dnevna oko 10 stepeni Celzijusa. Uveče i tokom noći očekuje se naoblačenje, pred jutro slaba kiša, dok će vetar biti u skretanju na jugozapadni.

Očekivane biometeorološke prilike povoljno će uticati na većinu hronično obolelih i osetljivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar