U trećoj nedelji CarGo Batler akcije 1.000 obroka za medicinare

Servis za naručivanje i dostavu hrane CarGo Batler nastavio je akciju doniranja besplatnih obroka zdravstvenim radnicima u beogradskim COVID centrima, a današnjoj akciji pridružio se restoran domaće kuhinje „Moderna domaćica“ sa 100 obroka, čime je broj dostavljenih obroka dostigao 1.000, objavilo je Udruženje gradjana CarGo.

„Ovo je treća nedelja da doniramo obroke medicinarima. Do sada smo pokrili COVID centre sa Dorćola, Borče, Karaburme i dom zdravlja Palilula i Zemun. Nastavljamo dalje kako bi topli obroci došli do što većeg broja medicinskih radnika u Beogradu“, rekao je predsednik Udruženja građana CarGo Aleksandar Vučić.

Dodao da je ova humana akcija moguća samo uz podršku ugostitelja, a vlasnica restorana „Moderna domaćica“ Dea Golubović naglasila je da se pridružila CarGo Batler servisu za dostavu hrane jer im mnogo znače pogodnosti platforme, zahvaljujući kojoj će ugostitelji lakše prebroditi krizu.

CarGo Batleri danas su donirali besplatne obroke COVID ambulanti u Zemunu, u ulici Cara Dušana, zatim dečijoj ambulanti u Šilerovoj, kao i COVID ambulanti u Surčinu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.