U trendu

Uhapšen otac: Otišao u kladionicu, dete satima ostavio zaključano u automobilu

Policija u Novom Sadu sinoć pronašla dvogodišnju devojčicu zaključanu u automobilu. Uhapšen je njen otac koji ju je ostavio kako bi otišao u kladionicu.

Kako su preneli mediji, uhapšen je S. M. (45) iz Vranja sa boravištem u Novom Sadu zbog sumnje da je učinio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Policija je sinoć oko 22 časa u saradnji sa građanima pronašla njegovu dvogodišnju ćerku zaključanu u parkiranom automobilu, a sumnja se da je dete provelo u kolima gotovo tri sata dok je S. M. gledao utakmicu u kladionici na drugom kraju ulice.

U saradnji sa Centrom za socijalni rad devojčica je vraćena majci, a S. M. za kojim je, inače, bila raspisana sudska poternica, zadržan je do 48 sati i biće priveden uz krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.

Takođe, u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija je osumnjičenom izrekla obe hitne mere – privremeno udaljenje iz stana i zabranu stupanja u kontakt s detetom i prilaženja detetu, navodi Kurir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)