U trendu

Umalo tuča: Svađa dve Beograđanke u autobusu – zbog maske (video)

Dve Beograđanke juče ujutru su napravile pravi haos u autobusu GSP kada su se sukobile zbog zaštitne maske. Naime, jedna od njih je nije nosila, druga jeste, te je zbog potpuno različitih stavova po tom pitanju njihova svađa umalo eskalirala u fizički sukob.

Oooooo to je taj egocentricni skot…Vucicu sta napravi sa maskama strasnoooo🤣🤣🤣

Posted by Jasna Pajic on Wednesday, November 4, 2020

„Egocentrični skote, treba da se lečiš… To je poremećaj. Stoka si zato što ne nosiš masku, kad ti umre neko tvoj bližnji, onda ćeš shvatiti. A i da nije tako, iz pristojnosti bi nosila masku. Sediš prekoputa mene, emituješ to!“, poručila je između ostalog starija žiteljka Beograda, povremeno koristeći bujicu psovki upućenoj devojci koja je sedela prekoputa nje u autobusu.

Sa druge strane, devojka koja masku nije nosila adekvatno, a kojoj su ove reči gospođe preko puta i bile namenjene, mirno je odgovarala, nimalo uzbuđena, i još je sve to snimala mobilnim telefonom.

„Nisam ja stoka, to je vaše mišljenje. Ne nosim je i ja ću da platim kaznu, ne vi. Iz pristojnosti je nosim, imate i drugih varijanti. Ima i drugih ljudi bez maske, u stvari, ja i nisam. Emitujem vas jer me vređate i nemam nameru da padnem na vaš nivo. Evo vam kontrole, žalite se njima“, nakon čega je zamolila kontrolore Bus plusa da „smire gospođu jer je vređa“.

Nakon više od dva minuta svađanja, umešali su se i ostali putnici u autobusu, kao i sami kontolori, te je svađa umalo eskalirala u fizički sukob.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.