U trendu

Uskoro otvaranje novog zdravstvenog objekta u Obrenovcu

BEOGRAD – Na teritoriji opštine Obrenovac uskoro se očekuje otvaranje novog zdravstvenog objekta u okviru kojeg će raditi 11 specijalističkih službi koje će pružati zdravstvene usluge građanima.

U tom objektu će biti instalirana najbolja medicinska oprema, skener, mamograf, ultra zvuk, kolnoskop i sve što je neophodno za tu vrstu medicinske nege, kaže predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

„Naš cilj je da svi koji imaju potrebu da odu na pregled budu zakazani i da ovde dođu u tačno određenom terminu bez čekanja i gužve“, rekao je Čučković, navodi se na sajtu opštine.

Kako je dodao, otvaranje zdravstvenog objekta površine 1.005 kvadrata za pacijente očekuje se u narednih nekoliko nedelja.

Prema rečima načelnika hitne službe Doma zdravlja Obrenovac Radoslava Miloševića, novi zdravstveni objekat zamišljen je kao poliklinika koja će raditi u sastavu KBC „Zemun“.

„Imamo objekat koji je lokalna samouprava izgradila svojim sredstvima i stavlja ga u funkciju zdravstvenog sistema Srbije“, rekao je on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.