U trendu

Vlasnik zatekao udaren auto, zbog onog što je uradio aplaudira mu cela Srbija (foto)

Štete, uglavnom nenamerne, na parkirnim vozilima, svakodnevno „obraduju“ vlasnike  koji moraju da izdvoje nemalu sumu da poprave svog limenog ljubimca. Iako se krivci uglavnom ne jave, ponekad se pokaže dobrota u vidu ostavljenog broja telefona i kontakta za nadoknadu štete, ali ono što je jedan vlasnik doživeo prava je retkost. A tek je njegova reakcija primer da poštenje u Srbiji ipak nije izumrlo.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija poruke koja je bila zalepljena za drvo na parkingu, a u kojoj se vlasnik vozila zahvalio nepoznatom vozaču koji mu je ostavio novac za štetu koju je prouzrokovao tokom isparkiravanja.

Mene ovako nesto razbije, sad bi i jedne i druge zagrlio, koliko volim ovakve ljude… 👌

Gepostet von Aleksandar Planić am Montag, 9. März 2020

Međutim, kako se ispostavilo, novac nije bio potreban, pošto je šteta na vozilu već postojala pre kontakta i to je sam vlasnik „oštećenog“ automobila priznao.

– Zamolio bih poštenog čoveka koji je juče (5. mart) ovde na parkingu zakačio Reno Klio i ostavio novac za štetu, da ako opet vidi taj auto na parkingu ostavi broj telefona na brisaču kako bih mu vratio novac jer 90% te štete je već bilo na autu od ranije- napisao je anonimni vlasnik udarenog automobila.udar

Njegova poruka izazvala je veliko oduševljenja na društvenim mrežama, ponajviše zbog toga što bi svako drugi na mestu ovog vozača, uzeo novac i stavio ga u džep, bez obzira što isti nije zaslužen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.