U trendu

Zahvalnica Sindikata za Gorana Vesića

BEOGRAD – Donedavni zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić danas se sastao sa predsednicima Saveza samostalnih sindikata komunalnih preduzeća, koji su mu zahvalili na više nego uspešnoj devetogodišnjoj saradnji.
Vesić je tim povodom na društvenim mrežama podsetio da su iza te saradnje dva kolektivna ugovora, da je utvrđen Dan komunalne delatnosti, četiri godine u kojima je svih skoro 19.000 beogradskih komunalaca dobilo solidarnu pomoć.

„Iza nas je vreme korone u kome su isplaćene sve plate i niko nije dobio otkaz, bolje opremljena komunalna preduzeća i veće plate zaposlenih“, napisao je Vesić na Fejsbuku.

Podsetio je i da je svih devet godina insistirao da u razgovorima sa sindikatima ne postoje dve strane već samo jedna a to je interes Beograđana.
„Veoma sam ponosan zato što smo mnogo uradili na podizanju svesti kod naših sugrađanki i sugrađana o važnosti posla koji beogradski komunalci rade za naš grad”, rekao je Vesić.

Dodao je i da skoro devet godina u beogradskom komunalnom sistemu nije bilo nijednog štrajka jer su svi problemi rešavani dogovorom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.