U trendu

Zajedno: Podneta krivična prijava protiv izvođača radova na Savskom nasipu

Kopredsednici stranke Zajedno Nebojša Zelenović i Biljana Stojković, kao i narodni poslanik Đorđe Miketić podneli su krivičnu prijavu u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu protiv izvođača radova na Savskom nasipu, saopšteno je danas.

U saopštenju stranke Zajedno se navodi da je prijava podneta protiv v.d. direktora JKP Beogradski vodovod i kanalizacija Radomira Vujadina, zbog bušenja nasipa, „što ugrožava bezbednost svih Novobeograđana“.

„Oni znaju da krše zakon i svakako će zbog toga morati da odgovaraju. Oni imenom i prezimenom, kao i svi ljudi koji su učestvovali u tom postupku, a ne samo političke figure (gradonačelnik Aleksandar) Šapić, (gradski menadžer Miroslav) Čučković i (gradski urbanista Marko) Stojčić“, izjavio je Miketić.

On je, povodom podnošenja krivične prijave zbog radova na Savskom nasipu rekao i da je „to ključ da svi oni koji svojim imenom i prezimenom potpisuju neke naloge koji su krivična dela zbog toga konačno odgovaraju“.

Prethodnih dana, članovi stranke Zajedno su sa građanima na Savskom nasipu pokazali odlučnost u borbi da se sačuvaju nasip i bezbednost svih građana koji tamo žive.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.