U trendu

Zbog kvara deo potrošača na Banovom brdu bez grejanja

BEOGRAD – Usled neophodne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na distributivnom grejnom području toplane „Banovo brdo“, koji se desio u toplovodnoj komori u Požeškoj, danas od 09.30 časova, bez isporuke toplotne energije biće deo potrošača koji se nalazi na tom grejnom području, saopštile su Beogradske elektrane.

Bez grejanja će biti potrošači koji se nalaze u rejonima koji su oivičeni sledećim ulicama: Nikolaja Gogolja u pravcu ka Kijevskoj, Valjevskoj, Ivice Devčića i prema Ulici Lazarevački drum, zatim, Radovovana Dragovića, Petra Martinovića, Beogradskog bataljona, Petra Lekovića, Golf naselje i Kraljice Katarine.

Bez grejanja će biti i potrošači u rejonu Sunčane padine do Đorđa Ognjanovića sa jedne strane, a sa druge strane do Blagoja Parovića sa okolnim ulicama, kao i zona ulica Žarkovačka i Zimonjićeva.

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćem mogućem roku.

Očekuje se da će potrošači u navedenim delovima Čukarice grejanje dobiti u kasnim večernjim satima ili tokom noći, jer „Beogradske elektrane“ isporučuju toplotnu energiju potrošačima u dvadesetčetvoročasovnom režimu od 8. januara, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.