U trendu

Zbog radova na Voždovcu izmene u prevozu do 27. avgusta

BEOGRAD – Zbog radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže u ulici Kružni put voždovacki u Beogradu, od danas do 27. avgusta doći će do izmena u radu pojedinih linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi u fazama, a tokom prve koja će trajati do 20. jula vozila sa linija 25 i 25P, kao i linije 39 u oba smera saobraćaće ulicama Kumodraška, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića i dalje redovno, dvosmerno kolovoznom trakom koja se u redovnom režimu koristi za smer prema Kumodražu, na delu od kolskog ulaza u objekat „Beogradmontaža“ do zone raskrsnice ulica Bulevar Peka Dapčević i Kružni put voždovački.

Vozila sa linije 50 će u oba smera saobraćati ulicama Braće Jerković, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića, Kružni put voždovacki i dalje redovno, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Tokom prve faze radova stajalište „Voždovacki kružni put“ (smer prema Autokomandi) privremeno se izmešta na ostrvo u visini postojeće pozicije stajališta za linije 25, 25P i 39, dok se za liniju 50 uspostavlja privremeno stajalište u ulici Bulevar Peka Dapčevića, oko 50 metara posle pešačkog prelaza gledano u smeru ka Autokomandi.

Tokom druge faze radova, koja će trajati od 21. jula do 17. avgusta, vozila sa linije 25 i 25P će saobraćati u oba smera ulicama Kumodraška, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije broj 50 saobraćaće u oba smera ulicama Braće Jerković, Darvinova, Bulevar Peka Dapčevića, Kružni put voždovački i dalje redovnom trasom.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi stajalište „Voždovacvki kružni put“ za liniju 50 se privremeno izmešta u ulici Bulevar Peka Dapčevića, oko 50 metara posle pešačkog prelaza gledano u smeru ka Autokomandi.

U trećoj fazi, koja će trajati od 18. do 20. avgusta, doći će do promena u radu linija javnog prevoza 18, 50 i ADA 3.

Kako se navodi, vozila sa linije 50 će u smeru ka Banovom brdu saobraćati ulicama Braće Jerković, Darvinova, Bulevar Peka Dapčević, Kružni put voždovacki i dalje redovnom trasom, dok će u smeru ka Ustaničkoj saobraćati trasom Kružni put voždovački, Braće Jerković, Darvinova, Zaplanjska, Dragice Končara, Svetozara Radojčića i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija broj 18 i ADA 3 će u smeru ka naselju Medaković 3 saobraćati ulicama Kumodraška, Darvinova, Zaplanjska, Dragice Končara, Svetozara Radojčića i dalje redovnom trasom, a u smeru ka Zemunu redovnom trasom.

U četvrtoj fazi radova, koja će trajati od 21. do 27. avgusta, vozila sa linija 18 i ADA 3 će u smeru ka Zemunu saobraćati ulicama Svetozara Radojčića, Dragice Končar, Zaplanjska, Darvinova, Kumodraška i dalje redovnom trasom, a u smeru ka naselju Medaković 3 redovnom trasom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.