U trendu

Zeleznik: U toku radovi na rekonstukciji kanalizacione mreze

BEOGRAD – U opštini Čukarica u toku su radovi na rekonstrukciji dela kanalizacione mreže u Ulici Lole Ribara, od raskrsnice sa ulicama Radnih akcija i Stevana Filipovića do Jugoslovenske ulice u naselju Železnik.

Reč je o rekonstrukciji kišne kanalizacione mreže u dužini od 40 metara, a radovi bi trebalo da budu završeni do kraja meseca.

Rekonstrukcija će doprineti unapređenju postojeće mreže i adekvatnijem prikupljanju atmosferskih padavina u delu veoma prometne saobracajnice kojom se kreće više linija javnog prevoza, rekao je pomoćnik predsednika opštine Čukarica Nikola Aritonović, navodi se na sajtu te opštine.

Dodaje se da je tokom radova saobraćaj preusmeren i da vozila javnog prevoza saobraćaju po privremenom režimu Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije broj 58 i 88 u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Lole Ribara – Radnih akcija (u zoni stajališta „Zlatanovići“) do raskrsnice ulica Radnih akcija – Avalska (u zoni stajališta „Železnik centar“) saobraćaju ulicama Radnih akcija, Avalska i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije broj 54 u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Bore Stankovića – Lole Ribara (u zoni stajališta „Železnik /Savska/“) do raskrsnice ulica Radnih akcija – Avalska (u zoni stajališta „Železnik centar“), saobraćaju ulicama Lole Ribara, Radnih akcija, Avalska i dalje redovnom trasom.

Vozila sa linije broj 511, u oba smera, na delu od raskrsnice ulica Bore Stankovića – Lole Ribara (u zoni stajališta „Železnik /Savska/“) do raskrsnice ulica Lole Ribara – Radnih akcija (u zoni stajališta „Ivo Lola Ribar“), saobraćaju ulicama Lole Ribara, Radnih akcija, Stevana Filipovića i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila javnog prevoza koriste postojeća stajališta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.