U trendu

SSP: Nesposobnost da renovira OŠ ‘Oslobodioci Beograda’ vlast sakriva verbalnim nasiljem

Svoju nesposobnost da u kratkom roku renoviraju Osnovnu školu „Oslobodioci Beograda“ i tako obezbede đacima da pohađaju nastavu u njihovoj školi na Paliluli, zbog čega deca štrajkuju, predsednik Privremenog organa Aleksandar Šapić i „njegova gradska vlast“ pokušavaju da sakriju verbalnim nasiljem, izjavila je danas potpredsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Tijana Šerbula.

Šebrula je u pisanoj izjavi navela da te pretnje dolaze od sekretarke za obrazovanje i dečju zaštitu Aleksandre Čamagić, kao i da joj je „društvo pravio“ načelnik Školske uprave Dragan Filipović i roditeljima koji se protive premeštanju dece u tri udaljenje škole zbog rekonstrukcije koja će trajati godinu dana, pretio da će ih prijaviti Centru za socijalni rad.

„Beograđani znaju da je ova vlast nesposobna da reši njihove probleme i zato su svim ‘vučićima, čamagićkama, šapićima’ i ostalima poručili da ih ne žele“, kazala je Šerbula.

Ona je navela da SSP garantuje „da će svi koji su zloupotrebili novac Beograđana kao i oni koji već više od deset godina maltretiraju ljude, za to i odgovarati“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.