U trendu

Alek Boldvin ubio koleginicu, ranio režisera na snimanju filma

Holivudski glumac Alek Boldvin pucao je iz replike pištolja na filmskom setu u Novom Meksiku i tom prilikom je ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio režisera Džoela Souzu, saopštile su lokalne vlasti.

Smrtonosni incident se dogodio na snimanju nezavisnog igranog filma „Rust“, saopštila je kancelarija šerifa okruga Santa Fe, a prenosi agencija Rojters.

“Šerifova kancelarija potvrđuje da su dve osobe upucane na snimanju filma “Rust“. Halina Hačins, (42), direktorka fotografije, i Džoel Souza, (48), reditelj, upucani su kada je Alek Boldvin, (68), producent i glumac, ispalio hitac iz vatrenog oružja”, navodi se u saopštenju policije.

Prema navodima vlasti, Hačinsova je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta u Novom Meksiku, gde je proglašena mrtvom, dok je Souza kolima hitne pomoći odvezen u regionalni medicinski centar “Kristus St. Vinsent”, gde je prošao tretman zbrinjavanja zbog povreda.

Još nije poznato koliko su ozbiljne povrede Souze.

U izveštaju američke medijske kuće “Varajeti” se navodi da se pucnjava dogodila na ranču Bonansa Krik, jednoj proizvodnoj lokaciji južno od grada Santa Fe.

Još nije podignuta optužnica povodom ovog incidenta, saopštila je policija i dodala da istražuje pucnjavu.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)