U trendu

Medojević: Kentera ubio čoveka i nije odgovarao

PODGORICA – Predsednik Atlantskog saveza Crne Gore Savo Kentera jedan od je od četvorice kandidata za šefa crnogorske tajne službe, prenose podgorički mediji, a predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, kaže da je reč o nekom ko je ubio čoveka autom na pešačkom prelazu i da za to nije odgovarao pred zakonom.

Medojević je na Tviteru napisao da je „nezabeleženo da jedan sitni doušnik strane službe postane šef nacionalne bezbednosne službe“.

„Prvi put u istoriji obaveštajnih službi sveta, da jedan sitni doušnik slžzbe postane šef službe. Kraj. DPS fanatik i ekstremista i poslušnik duboke države. Spreman na sve!!! O službi ne zna ništa. Ubio čoveka autom na pešackom, bez dana zatvora. Gore od gorega!“, napisao je Medojević.

Osim Kentere, kao naslednici aktuelnog direktora Agencije za nacionalnu bezbednost umedijima se pomiću i direktor Uprave policije Zoran Brđanin, agent u ANB-u Miloš Jelić i dosadašnji pomoćnik direktora Uprave policije Sektora za finansijsko-obaveštajne poslove Saša Mašković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.