U trendu

Snimak „glavnog staba“ protivnika Joanikija, na njemu i Canak

PODGORICA – Podgorički portal Dan objavio je danas video snimak iz navodno „glavnog štaba“ protivnika ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju, na kojem se vidi i lider Lige Socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.

Kako se navodi, snimak, koji kruži društvenim mrežama, napravljen je noć pre intervencije policije, koja je rasturila demonstracije organizovane povodom ustoličenja Joanikija.

Snimak izgleda kao da je napravljen iz Gradske kafane, a na njemu se vidi kako u jednom lokalu Čanak sedi za istim stolom kao i, kako navodi autor snimka, drugi članovi „glavnog štaba“.

Na snimku se vidi i da za stolom pored sede predsednik Crne Gore i lider DPS Milo Đukanović sa suprugom Lidijom.

Autor snimka, koordinator za dijasporu Građanske inicijative 21. maj Izudin Gušmirović tvrdi da se radi o „glavnom štabu“ i nabraja prisutne, među kojima je i vladika kanonski nepriznate Crnogoske pravoslavne crkve Boris, kao i programski koordinator GI 21. maj Rade Bojović, te Čanak sa sinom…

Autor navodi da želi samo da prenese deo atmosfere.

„Ne mogu se probit. Valjda Joanikije traži da se pregovara. Viđećemo šta će biti. Ima nas, baš, baš, baš nas ima“, tvrdi on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.