U trendu

Tepić: Vučić je organizator izborne krađe, iz EU moraju da shvate u kakvoj Srbiji živimo

Jedan od nosilaca liste „Srbija protiv nasilja“ Marinika Tepić, koja štrajkuje glađu, izjavila je danas da ne očekuje da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić imati bilo kakvu dozu empatije preme njoj ili griže savesti, jer je on, kako kaže, organizator i master zloupotrebe i krađe na izborima.

„Ali očekujem da međunarodni partneri shvate u kakvoj Srbiji živimo, da su uzbori pokradeni, da se oni ne priznaju. Na svim nivoima Evropske unije – od parlamenta, do poslanika EP, tu je i Savet Evrope, ODIHR, svi oni su izneli stav da ne prihvataju izbore“, rekla je Tepić u intervjuu za list Nova,

Na pitanje kakav je dalji plan opozicije, ona je rekla da je sada rok od 72 časa da se izborne komisije izjasne o prigovorima koji ističe u subotu u 20.00 časova.

„Po isteku roka u subotu, nastavićemo sa aktivnostima, ali ne želim da govorim o tome u ovom trenutku. Posle prigovornog roka ćemo obavestiti građane koji su naredni koraci“, rekla je Tepić.

Ona je navela da se još uvek oseća dobro uprkos štrajku glađu, poručivši da je to vid borbe protiv očigledne krađe izbora.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar