U trendu

U sudaru na auto-putu Niš – Beograd kod motela ‘Nais’ povređene četiri osobe

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila noćas oko 23.40 na auto-putu Niš-Beograd kod motela „Nais“ povređene su četiri osobe, među kojima i jedan mladić (16), potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu.

„U sudaru su učestvovala ‘škoda’ i ‘ford’, ali za sada nisu poznate okolnosti koje su dovele do sudara. Svi povređeni nalazili su u se u ‘fordu'“, kazali su u Policijskoj upravi za agenciju Beta.

U Univerzitetskom kliničkm centru u Nišu naveli su da dve osobe imaju teže povrede, a dve, među kojima je i šesnaestogodišnjak, lakše povrede.

„S.S (49) je zbog serijskog preloma rebara hospitalizovana u intenzivnoj nezi Klinike za anesteziju, a K.Š. (70) je zbog preloma tri rebra hospitalizovan u Urgentnom centru u hirurškoj opservaciji, radi daljeg praćenja zdravstvenog stanja“, saopštili su lekari UKC Niš.

Pacijent S.M. (16) je nakon pregleda neurohirurga i urednog nalaza upućen na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju zbog lakših ortopedskih povreda.

Muškarac S.I. (46) je pregledan, ali je ustanovljeno da je bez povreda i nakon uredne dijagnostike, otpušten je na kućno lečenje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar