U trendu

Udružena opozicija: SNS se stidi svojih kandidata iz Novog Sada

Novosadska opozicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ ocenila je danas da je nosilac liste aktuelne vlasti na lokalnim izborima u tom gradu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, jer se „stide svojih kandidata“.

Kako se navodi u saopštenju, kandidat te koalicije za odbornika u Skupštini grada Veljko Krstonošić istakao je da već 12 godina ta vlast Novi Sad „tretira kao svoj partijski plen, a sve koji nisu za njih, kao građane drugog reda“.

„Već više od decenije urušavaju i devastiraju ne samo komunalni sistem, nego i moralne vrednosti u našem gradu, promovišući aroganciju, bahatost, netoleranciju i nasilje. Sve vreme rade suprotno interesima Novog Sada i njegovih građana i nisu položili nijedan ispit“, naveo je on.

Komentarišući jučerašnji miting u Novom Sadu izborne liste koji predvodi SNS, Krstonošić je ocenio da nikoga više ne impresionira brojnost ljudi na skupovima, „koji se dovlače autobusima iz čitave Srbije da bi pod pritiskom i ucenama bili primorani da slušaju predsednika države i njegovu svitu“.

Koaliciju „Udruženi za slobodni Novi Sad“ čine koalicija NADA, koalicija „Srbija protiv nasilja“, pokret Bravo i stranka Vojvođani – Liga socijaldemokrata Vojvodine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.