U trendu

Uhapšeni vlasnik i tri odgovorna lica beogradskog splava 'Kartel'

Vlasnik i tri odgovorna lica splava „Kartel“, koji je potonuo u Beogradu u noći između subote i nedelje, uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštilo je danas Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Tužilaštvo je u saopštenju na svom sajtu navelo da će osumnjičenima V.M, A.E, M.M. i N.B. biti određeno zadržavanje do 48 sati, u kom periodu će biti saslušani i nakon čega će biti doneta odluka o eventualnom određivanju pritvora.

Uslediće veštačenje raspoloživih dokaza i pregled objekta, ispitani oštećeni, nakon čega će biti izvedeni dokazi na osnovu kojih će biti utvrđena imovinska šteta, kao i da li su neka lica zadobila povrede tom prilikom.

Tužilaštvo je naložilo policijskim službenicima da utvrde da li je kritičnom događaju, odnosno potonuću splava „Kartel“ prethodila tuča, te da se utvrdi identitet lica koja su učestvovala u toj tuči, kao i da li su prilikom tuče neka lica zadobila povrede.

„Nakon prikupljanja svih raspoloživih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja, tužilaštvo će doneti odluku o daljem postupanju u ovoj krivičnopravnoj stvari“, piše u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar