U trendu

Vladeta Janković: Realno je da opozicija dobije Beograd, a po Srbiji SNS planira 'seobu birača'

Poslanik u dosašnjem sazivu Skupštine Srbije Vladeta Janković ocenio je u četvrtak uveče da je „realno“ da opozicija – pod čim misli na „demokratsku Srbiju“, na predstojećim izborima „dobije Beograd“ i da potom „zaustavi neke vrlo opasne i potencijalno krajnje destruktivne poduhvate“ sadašnje vlasti.

Janković je govoreći za TV Nova ocenio da se „svakim danom potvrđuje“ da je vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) „poljuljana“ i da je „u panici“.Upitan o koaliciji SNS i Srpske radikalne stranke (SRS) na lokalnim i gradskim izborima, on je odgovorio da će SNS „platiti skupu cenu uzimajući Vojislava Šešelja za koalicionog partnera“.

„U Beogradu ima 10.000-15.000 glasova (SRS) koji ne mogu da se sada bace, sad im je (SNS-u) svaki glas važan, pa i taj jad od Šešeljevih pristalica. To je skupa cena koju će oni platiti uzimajući Šešelja“, rekao je on.

Janković je rekao i da SNS planira „seobu birača“.

„Zašto su raspisani izbori u samo nekim opštinama, a u nekima nisu? Jasno je da se priprema organizovana planska seoba birača iz opština u kojima nema izbora, u opštine u kojima ih ima“, rekao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar