U trendu

Vućić: Zamolio sam MUP i BIA da puste u Srbiju sve bivše crnogorske ministre

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je jutros posebno zamolio Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) i Bezbednosno-informativnu agenciju (BIA) da svaki put bivšim ministrima iz Vlade Crne Gore dozvole da uđu u Srbiju, „posebno kad dolaze da rade protivpravne radnje kao što je zauzimanje autoputeva“.

Na pitanje da li zna zašto je zabranjen ulazak u Srbiju bivšoj crnogorskoj ministarki Jovani Marović, Vučić je rekao da se „obično ne meša u rad državnih organa“ ali da je sada posebno zamolio da ga poslušaju.

„Ona će biti naš dragi gost i siguran sam da će me MUP i BIA poslušati jer nije fer da puštaju (poslanicu Evropskog parlamenta) Violu fon Kramon (von Cramon) iako govori da je Kosovo nezavisno i bori se protiv Srbije na sve načine, pa kad može ona što ne bi crnogorska ministarka“, rekao je Vučić u Leskovcu.

On se ironično posebno izvinio crnogorskom Ministarstvu spoljnih poslova, onima koji su zabranili ulaz u Crnu Goru Matiji Bećkoviću, ili bivšem ambasadoru Vladimiru Božoviću kojem nije bilo dozvoljeno da poseti roditelje.

Vučić u Leskovcu obilazi novi stadion.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)