U trendu

Zelenović: Svi zajedno, na izborima, savladaćemo zlo

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović naveo je da zahteve protesta „Srbija protiv nasilja“ može ispuniti samo nova vlada, a da nju može izglasati samo nova Skupština koja će biti rezultat većinske narodne volje da nasilje u društvu prestane.

„Poziv građanima da nastavimo borbu za ispunjenje zahteva protesta i da nateramo vlast da održi izbore do kraja godine jeste ugaoni kamen sporazuma koj su postigli Demokratska stranka, Srce i Zajedno, prošle nedelje“, ukazao je Zelenović, u autorskom tekstu za Vreme navodeći i da taj dogovor nije usmeren protiv bilo koga u „istinskoj opoziciji“.

On je istakao da se potpuno slaže sa Zoranom Lutovcem kada kaže da je Srbiji potrebna društvena opozicija.

„Pobedićemo ako se okupe sve stranke i političke organizacije koje istinski veruju da ćemo pobediti u borbi za normalan život. Međutim to nije dovoljno“, istakao je Zelenović.

„Odlučujuće važno je“, dodao je, „da zajedno sa političkim organizacijama, zajedno u jednom frontu, budu predstavnici svih važnih društvenih grupa“.

„Svi zajedno, na izborima, savladaćemo zlo“, poručio je Zelenović u Vremenu u tekstu s naslovom „Srbiju mogu spasti samo njeni građani“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar