Ketrin Zeta Džons i Džulija Roberts kao sestre

Velška lepotica Ketrin Zeta Džons (Catherine Zeta Jones [31]) trebalo bi da, zajedno sa Džulijom Roberts (Julia Roberts), zaigra u komediji „American Sweetheart“. Premda bi dve glumice trebalo da se pojave u ulozi sestara, honorari, naravno, neće biti baš tako „sestrinski“ raspodeljeni, što znači da će angažman Džonsove biti težak „samo“ 8,75 miliona dolara, dok je za Robertsovu rezervisano uobičajenih 20 miliona.

Od glumaca, u „American Sweetheart“ bi trebalo da se pojave Džon Kuzak (John Cusack), Bili Kristal (Billy Crystal) i Robert Dauni mlađi (Robert Downey Jr), a snimanje počinje u januaru.

Što se ostalih vesti vezanih za lepu Ketrin tiče, svakako je najznačajnije da bi tokom novembra ona trebalo da se uda za 56-godišnjeg Majkla Daglasa (Michael Douglas), oca svojeg tromesečnog sina Dilana.

Pozivnice za raskošno venčanje u njujorškom hotelu Plaza već su, prema Daglasovoj izjavi nemačkom nedeljniku Gala, poslate. Majkl i Ketrin verili su se prošle Nove godine, te izjavili kako do kraja godine planiraju i da se venčaju. Međutim, tačno vreme i mesto svadbe do nedavno nisu bili poznati.

Poznati glumac je u istom intervjuu, između ostalog, izjavio i da nema problema sa godinama, objasnivši: „Čovek je star samo ako se oseća starim. Bavim se kreativnim poslom, glumom. Imam mladu ženu i tek rođenog sina. Šta ima lepše nego postati otac u 56. godini? Naravno da se osećam mladim“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.