10 zanimljivih činjenica o ljudima rođenim u avgustu

Bebe rođene u avgustu po horoskopskom su znaku ili Lavovi ili Device. Lako ih je zavoleti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Evo nekoliko zanimljivih činjenica o njima:

1. Pouzdane, snažne i organizovane
Lavovi su fizički i mentalno vrlo snažni, uz to i veoma ponosni i harizmatični. Device su vrlo organizovane, precizne, praktične i pouzdane. Takođe su harizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

2. Prirodno jake vođe
Upravo zbog svoje harizme i velikog pouzdanja, osobe rođene u avgustu često znaju da se nađu na vodećim i čelnim mestima.

3. Međusobno kompatibilne
Lavovima vlada Sunce, te su oni stoga vrlo strastveni. Device, kojima vlada Merkur, odlične su u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se nadopunjuju i stvaraju lepu ravnotežu u vezi.

4. Najmanje složne s Vodolijama i Ribama
Znak koji se nalazi tačno preko puta vašeg na točku horoskopskih znakova, jeste onaj s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će Lavovi i Device biti najmanje kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu da budu popriličan izazov.

5. Vrlo pametna, ali i tvrdoglava deca
Lavovi i Device vrlo su pametni već od malih nogu. No, zbog svojih snažnih karaktera i inteligencije znaju da budu prilično tvrdoglava deca.

6. Često u centru pažnje
Lavovi su ti koji vole da budu u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni i ne vole da se pridržavaju pravila. Puno umetnika i glumaca rođeno je u ovom znaku. Veliki broj Lavova radi u zabavnoj industriji upravo zbog toga što su vrlo harizmatični.

7. Generalno dobri učitelji
Oba horoskopska znaka dobri su učitelji. U učionici, ali i izvan nje. Pažnju s lakoćom mogu da usmere na sebe, pa im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Takođe, mogu da budu odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. Povezane s istim kamenom rođenja
Reč je o peridotu, dragom kamenu zelene boje koji se često meša s drugim kamenom – smaragdom.

9. Međusobno povezane cvetom rođenja
Cvet rođenja osoba u avgustu je gladiola. Taj cvet predstavlja snagu i moralni integritet Lavova i Devica.

10. Poslednje letnje bebe
Avgust je poslednji pravi letnji mesec, a Lavovi i Device poslednji su letnji horoskopski znaci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.