U trendu

5 jednostavnih načina – ispunite stan ugodnim mirisom za nekoliko sekundi

Na ovih pet jednostavnih i jeftinih načina koji će u nekoliko sekundi ispuniti kuću ugodnom aromom i pružiti pozitivne emocije za ceo dan.

Domaća lavanda
Sada se prodaje mnogo setova za uzgoj biljaka bez mnogo napora. Ne morate se baviti time koja su semena ili đubrivo ajbolji. Sve je već izabrano za vas. Neka vaš izbor bude lavanda zbog nežne arome i umirujućih svojstava.

Miris na bazi ulja
U moderne difuzore mogu se dodati esencijalna ulja. Pored činjenice da u sobi raste vlaga, što je posebno važno u sezoni grejanja, kuća je ispunjena ugodnom aromom. Ako ne želite da potrošite novac za aroma-lampu, možete to i sami: uzmite eterično ulje limunske trave, natopite nekoliko pamučnih jastučića ili kuglica i stavite ih na dno posude.

Aromatični štapići i difuzori
Ako vas više zanimaju metode stare škole, kupite tamjan štapiće ili klasične difuzore sa štapićima od bambusa. U pravilu su složenije parfemske kompozicije dostupne u ovom obliku. Ravnomerno ispune celu sobu aromom, a miris dugo traje.

Ovalni aromatični privesci
Privesci se koriste ne samo u industriji nakita nego su dostupni i u obliku mirisnog voska za kuću. Aromatični ovali ne mirišu kao difuzeri, ali dovoljni su za malu sobu ili garderobu.

Sveće za dom
Mirisna sveća ne samo da u nekoliko sekundi ispunjava kuću prijatnom aromom nego i ukrašava unutrašnjost, stvarajući atmosferu komfora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.