8 zanimljivosti o ljudima rođenim u avgustu

Ako ste rođeni u avgustu, ovo su vaše karakteristike! Ljudi rođeni u avgustu puni su samopouzdanja, snažne su ličnosti i veoma su dobro organizovani.

Njihov horoskopski znak je Lav ili Devica, a evo neobičnih karakteristika po kojima možete prepoznati osobu rođenu u avgustu.

Vole privatnost
Da, iako su puni samopouzdanja na prvi pogled, veoma cene svoju privatnost i ponekad ne vole da budu u centru pažnje. Vole da imaju svoj lični prostor i pažljivo biraju kome će pokloniti svoju naklonost. Ako želite da im ugodite, pustite ih da nekoliko sati budu sami i rade ono što vole, dok ih niko ne prekida.

Osobe rođene u avgustu smatraju da im je vreme „nasamo sa sobom“ neophodno kako bi pročistili misli i stres, i pripremili se za sve obaveze koje ih čekaju.

Imaju visoke standarde
Po svakom pitanju, bilo da je reč o poslu, ljubavi ili prijateljima. Nisu preterano romantični, veoma vole iskrenost i autentičnost.

Pametno troše novac
Retko ćete sresti osobu rođenu u avgustu koja ima finansijske probleme, pošto su „avgustovske bebe“ veoma pažljive s novcem. Nisu sklone „šopingu“ kao formi terapije, već dvaput mere, jednom seku kada je u pitanju kupovina ili neki trošak.

Odlične su vođe
Radiće svim snagama, motivisaće sve oko sebe, veoma su posvećeni. Osobe rođene u avgustu znaju šta žele u životu, i daće sve od sebe da to i postignu.

Ne vole svađanje…
…ali vole uvek da budu u pravu! Teško ćete naći osobu rođenu u avgustu koja ne voli da njena bude poslednja u svakom razgovoru. Iako izbegavaju svađe jer su im neprijatne, često prevagne taj deo ličnosti koji ponavlja „ja sam uvek u pravu“.

Ćudljivi su
Osobe rođene u avgustu imaju povremene promene raspoloženja, koje okolini mogu da deluju zbunjujuće. Ali, zapamtite da ipak vole da ponekad kriju osećanja i raspoloženje, pa zbog toga iznenadni izliv emocija – lepih ili onih manje lepih – predstavlja samo nešto što se nadovezuje na njihov tok misli. Smireno im recite da možete da porazgovarate o problemu.

Kreativni su
Interesantno je da će osoba rođena u avgustu mnogo bolje izraziti svoja osećanja kroz neki drugi oblik, osim usmenog. „Avgustovske bebe“ lepo pišu i vole umetnost kao izraz.

Nerviraju ih sitnice
Odnosno, stalno kukaju da ih sitnice nerviraju. Time zapravo prikrivaju nešto veće što ih možda muči, a nije im prijatno da to javno kažu. Da, primećujemo, potrebno je mnogo strpljenja sa njima!

Jeste li proverili karakteristike vašeg meseca rođenja, da li su vam astrolozi „pogodili“ karakter?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.